Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii din PDL Constanţa au participat la Congresul Partidului Popular European

ro

19 Oct, 2012 16:43 2184 Marime text
cgc.jpgMembrii Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OTPDL) din Constanţa au participat şi au ajutat la buna desfăşurare a Congresului Partidului Popular European (PPE) de la Bucureşti.

Temele supuse dezbaterilor în cele doua zilele, 17 si 18 octombrie, au atins necesităţile şi problemele tuturor statelor membre, precum şi ale celor care sunt în plin proces de aderare la UE. Ideea comună a fost că este nevoie de "mai multă Europă".

"Opinia unanimă a tinerilor OTPDL este că acţiunile, ideile şi planurile înalţilor demnitari din cadrul Congresului au fost prezentate foarte transparent, concis şi ferm, fiind un semnal puternic că nicio ţară nu doreşte să se mai piardă timp în recredibilizarea Uniunii Europene, în lupta cu recesiunea economică, protecţia socială şi familială", a declarat Bogdan Clinciu, coordonatorul Organizaţiei de Tineret Constanţa.

Un alt subiect dezbătut de Organizaţia de Tineret a Partidului Popular European (YEPP) a fost: "Tinerii Antreprenori în Europa: Provocările şi politicile publice". Fiecare participant la acest seminar a putut transmite celorlalţi avantajele şi dezavantajele pe care le are un tânăr antreprenor în ţara sa.

"În urma acestei experienţe suntem încântaţi, bucuroşi şi optimişti că asemenea evenimente ajută să construieşti lucruri pozitive pentru societatea. De aceea, acest Congres, la care am fost organizatori-invitaţi-participanţi, ne face să fim încrezători ca în viitorul apropiat vom reuşi să facem în judeţul nostru un eveniment care să aducă la un loc tinerii din PPE, eveniment în care pot fi dezbătute multe alte teme ce pot ajuta tinerii europeni de azi şi de mâine", a declarat Cătălin Cheia, participat la Congresul PPE din partea organizaţiei de tineret Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • miha 22 Oct, 2012 00:30 spor la treaba, aveti o misiune grea, foarte grea...