Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri, surprinşi de jandarmii constănţeni cu droguri asupra lor. Bărbaţii au încercat să fugă cu un autoturism

ro

22 Mar, 2018 10:34 1277 Marime text
Jandarmii au surprins în staţiunea Mamaia, două persoane care aveau asupra lor patru pliculeţe autosigilante transparente, din care două cu pulbere albă şi două cu fragmente vegetale de culoare verde, un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.
 
Miercuri, 21 martie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona de nord a staţiunii Mamaia, au observat două persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, tinerii, de 28 respectiv 20 de ani, au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au urcat într-un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului.
 
În maşină, jandarmii au mai găsit patru pliculeţe autosigilante transparente, din care două cu pulbere albă  şi două cu fragmente vegetale de culoare verde şi un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.
 
Grinderul, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii