Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghiulgian Iusein şi Erdal Iaşar, reţinuţi Tineri prinşi la Constanţa în timp ce încercau să înşele o femeie prin metoda "accidentul"

ro

20 Jul, 2015 11:01 2574 Marime text
 
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 5 au acţionat prompt, sâmbătă nopaptea, în urma unei sesizări, depistând în flagrant o tânără, în momentul în care primea o sumă de bani de la o femeie, folosind metoda “accidental”.
 
Victima, în vârstă de 57 de ani, din Constanţa a fost apelată pe telefonul fix de către o persoană care s-a recomandat a fi fiul său, spunându-i că a provocat un accident rutier cu victimă şi în continuare a discutat cu un bărbat care s-a recomandat a fi avocatul fiului său, solicitându-i să dea o sumă de bani unei femei care urma să vină la domiciliul acesteia.
 
Realizând că este victim unei înscenări, femeia a anunţat Poliţia. Oamenii legii au acţionat urgent, la ora 01.20 depistând-o în flagrant pe Ghiulgian Iusein, de 24 de ani din Medgidia imediat după ce s-a întâlnit cu persoana vătămată, la scara blocului, unde urma să primească o sumă de bani. În zonă poliţiştii l-au depistat şi pe Erdal Iaşar, de 24 ani, din Constanța, care o adusese pe tânără cu autoturismul.
 
În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au stabilit că cei doi ar fi comis încă două fapte similare. Astfel, la data de 18.07.2015, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Constanţa a fost înşelat cu suma de 6.000 lei, iar o femeie în vârstă de 46 de ani, tot din Constanţa a fost înşelată cu suma de 3.000 euro.
 
Cele două persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 20.07.2015 să fie prezentate Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii