Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenismenul Horia Tecău dorește să se întorcă cu o medalie de aur de la JO 2016

ro

03 Dec, 2015 23:43 1832 Marime text
 
În această seară după ce Horia Tecău premiat titlul de cel mai bun tenisman român al anului 2015, în cadrul galei organizate de Federația Națională de Tenis, acesta a declarat că în 2016, la Jocurile Olimpice de la Rio, își dorește să câștige o medalie de aur pentru România.
 
„În anul 2015, cele mai mari dorințe s-au îndeplinit. Primul titlu de Grand Slam, cel de la Wimbledon, a fost apoi Turneul Campionilor. O altă dorință a fost să terminăm anul pe locul întâi (în Emirates ATP Doubles Team Rankings, alături de Jean-Julien Rojer, n. red). Ne-am dorit să ajungem în această poziție, visam, dar nu pot să spun că la începutul anului 2015 mă gândeam la acest lucru. Credeam în potențialul nostru, credeam în echipa noastră. Ne-am concentrat foarte mult pe fiecare turneu în parte, cu pași mici am reușit să realizăm lucrurile pe care le-am dorit”, a declarat Tecău, notează agerpres.ro.
 
Anul care vine, Horia Tecău va participa în două probe la JO 2016, la dublu masculin și dublu mixt. De acolo dorește să se întoarcă cu aurul pentru țara sa.
 
„Cu siguranță la Olimpiadă voi participa la două probe, este foarte important pentru noi, pentru palmaresul nostru, pentru România, să câștigăm o medalie de aur la Rio. Avem anul acesta șanse pe mai multe planuri, avem șanse reale și la simplu fete și la dublu băieți și la dublu mixt. La Olimpiadă avem o șansă reală la o medalie, de aur, nu mergem la alt gând la JO. Este un an special pentru noi. Pe lângă turneele noastre, unde dorim să avem un parcurs cât mai bun, Olimpiada este cel mai mare obiectiv din anul 2016”, a mai spus tenismenul numărul 1 în România. 



Sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii