Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:27 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Te-ar tenta să devii scafandru? Astăzi începe selecția pentru admiterea la cursul de inițiere în scafandrerie

ro

05 Sep, 2016 07:25 1780 Marime text
Centrul de Scafandri din Constanţa organizează, în perioada 05 - 09 septembrie, selecţia pentru admiterea la cursul de iniţiere scafandru, planificat a se desfăşura în perioada 26 septembrie – 18 noiembrie, la Constanţa, se arată într-un comunicat.
 
Selecţia cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală şi teste de hiperbarism (barofuncţie şi toleranţă la oxigen). La curs se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani, care sunt absolvente de liceu şi îşi doresc o carieră în domeniul scafandreriei.
 
La finalul cursului, absolvenţii vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi cel al Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, care le permite posesorilor exercitarea profesiei de scafandru în ţările Uniunii Europene.
 
Centrul de Scafandri funcţionează ca instituţie unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României.
 
Detalii suplimentare privind metodologia de admitere la acest curs sunt disponibile pe site-ul instituţiei www.centruldescafandri.ro în secţiunea Cursuri de scafandri – Formare profesională. Cererile de înscriere se pot trimite prin email la adresa: centruldescafandri@navy.ro.

sursa foto: Facebook/Scafandri de Intervenție

Ti-a placut articolul?

Comentarii