Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetriști agresați și tâlhăriți în București. Suspectul, depistat și reținut de polițiști

ro

19 Dec, 2018 13:01 1083 Marime text
Marţi, 18 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, comise pe raza sectorului 1.
 
Potrivit Poliției Capitalei, în fapt, poliţişti din cadrul Poliției Sectorului 1 – Serviciul de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție,  au efectuat cercetări în aceste cauze, investigaţiile şi probatoriul administrat conducând către un bărbat în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Ieri, 18.12.2018, în urma aplicării mandatului de percheziție domiciliară,  cel în cauză a fost depistat şi condus la audieri, ulterior fiind reţinut sub acuzaţia săvârşirii celor două fapte şi anume:
 
-  la data de 23.09.2018, în jurul orei 02.15, în timp ce se afla într-o parcare din sectorul 1, ar fi  lovit  şi ameninţat un  taximetrist,  reușind să îi sustragă telefonul mobil, un portofel cu o sumă de bani și mai multe carduri bancare, după care ar fi părăsit zona cu autoturismul în regim de taxi, abandonându-l pe o stradă din  zonă.
 
-  la data de 24.11.2018, în jurul orei 02.30, aflându-se  pe o stradă  din sectorul 1, ar fi  amenințat şi lovit  un alt  taximetrist,  apoi l-ar fi deposedat de o  sumă de bani.
 

”Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, faţă de cel în cauză fiind dispusă măsura arestului preventiv.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii