Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhărie calificată asupra unui cetățean străin, la București. Polițiștii au confiscat trei autoturisme, pentru recuperarea prejudiciului

ro

04 Jul, 2018 12:31 1303 Marime text


Ieri, 03 iulie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, după ce doi bărbaţi au pătruns în locuinţa victimei,  au imobilizat-o şi i-au sustras mai multe sume de bani şi două telefoane mobile.
 
Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care o femeie, cetăţean străin, reclama că la data de 03.03.2018, în jurul orei 06.30, doi bărbaţi necunoscuți au pătruns în apartament,  profitând de ușa de acces neasigurată,  au imobilizat-o  și i-au sustras mai multe sume de bani în lei şi valută. Persoana vătămată a reușit să se elibereze după plecarea celor doi, deplasându-se la nişte vecini, cu ajutorul cărora și-a contactat telefonic rudele.
 
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat investigaţiile, fiind identificaţi doi bărbaţi de 36, respectiv 44 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.
 
Astfel, la data de 03.07 2018, au  fost puse în executare două mandate de percheziţie la locuinţele celor doi bănuiţi, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. Totodată, au fost ridicate trei autoturisme în vederea instituirii măsurilor asigurătorii pentru recuperarea prejudiciului creat în cauză.

Bănuiţii au fost conduşi pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu  cei doi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii