Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de participanţi la ediţia inaugurală a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă

ro

15 Sep, 2016 12:05 2438 Marime text
Spectacolul total, din cele trei zile de competiţii ale Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă, ce a reunit peste 220 de sportivi şi participanţi la întrecerile de pe nisip şi apa laculului, a consfinţit locul fruntaş al oraşului Techirghiolul pe harta sportului.
 
Programul competițional s-a desfășurat pe mai multe coordinate, printre acestea numărându-se yachting, Stand Up Padle (SUP), windsurfing, kitesurfing, aqutahlon, caiac, volei pe plajă, badminton, dar şi un curs demonstrativ de aquagim, în bazinul olimpic, de pe malul lacului, competitorii find recompensaţi cu medalii, diplome, cupe şi premii constând din materiale sportive, produse alimentare cu valoare energetică şi produse termogene şi pentru tonifierea musculaturii şi întreţinerea epidermei, destinate sportivilor. În total au fost acordate 220 de diplome de participare pentru sportivi, tehnicieni şi voluntari, precum şi 84 de medalii laureaţilor și 20 de cupe la cele zece discipline competiţionale, pentru care s-a concurat.
 
La finalul fiecărei zile competiţionale, sportivii şi voluntarii s-au bucurat de momente de relaxare şi socializare în cadrul unor petreceri pe plajă, la lumina torţelor şi cu muzică.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii