Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:22 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectaţi că ar fi încercat să introducă în ţară îmbrăcăminte contrafăcută

ro

30 Oct, 2012 15:44 765 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au confiscat 159 de articole de îmbrăcăminte sportivă, despre care au suspiciunea că ar fi contrafăcute. Un cetăţean din Republica Moldova le transporta, cu intenţia de a le introduce în ţară, cu un microbuz prin Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă.

Luni, la ora 05.00, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Negru Vodă au verificat pe sensul de intrare în ţară autoturismul marca Mercedes, în care se aflau un cetăţean din Republica Moldova şi alţi doi, din Bulgaria.

În urma controlului efectuat de lucrătorii de poliţie au fost descoperite şapte pachete care conţineau 159 de bucăţi de costume sport, care purtau însemnul unei mărci cunoscute, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală.

În prezenţa lucrătorilor Gărzii de Coastă şi al reprezentanţilor vamali din cadrul DRAOV Constanţa bunurile, evaluate la aproximativ 31.800 lei, au fost confiscate, urmând a fi trimise spre expertizare.

Cetăţeanul din Republica Moldova, în vârstă de 32 ani, care a declarat faptul că bunurile în cauză îi aparţin, este cercetat pentru punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii