Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect prins cu peste jumătate de milion de țigarete într-o autoutilitară. Bărbatul a fost reținut

ro

20 Sep, 2018 20:33 1494 Marime text
Polițiștii din Vaslui au indisponibilizat peste jumătate de milion de țigarete, de la un bărbat care le transporta cu o autoutilitară. Cel în cauză a fost arestat.

Potrivit Poliției Române, la data de 19 septembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au oprit în trafic, pe raza satului Protopopești, din comuna Tăcuta, județul Vaslui, o autoutilitară încărcată cu țigarete de contrabandă.

În urma controlului, s-a constatat faptul că în autovehicul se aflau 550.000 de țigarete, fără timbru de acciză și fără documente de proveniență.

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Iași, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, unde au fost continuate cercetările  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Întreaga cantitate de țigarete, precum și autoutilitara, au fost ridicate în vederea cercetării.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar, la data de 20 septembrie a.c., în urma prezentării acestuia la Judecătoria Vaslui, a fost emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii