Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de trafic de droguri de mare risc reținut de procurorii DIICOT Constanța. Unde a fost depistat bărbatul (document)

ro

02 May, 2018 16:31 5098 Marime text
La data de 29.04.2018 procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 a  inculpatului  CERCEL DAN GHEORGHE, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Potrivit DIICOT, în fapt s-a reţinut  că la data de  28.04.2018 organele de poliţie din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au sesizat cu privire la faptul că, pe bulevardul Mamaia Nord, din direcția Constanța către Năvodari, conducătorul unui autoturism, în momentul sesizării lucrătorilor de poliție, a schimbat direcția de deplasare, întorcând în sensul giratoriu.
 
Față de aceste aspecte, lucrătorii de poliție au efectuat semnalul regulamentar de oprire și scoaterea acestuia din trafic, pe strada M13.
 

”Întrucât din autoturism se simțea un miros înțepător, specific cannabis-ului, s-a procedat la verificarea autoturismului ocazie cu care asupra inculpatului  Cercel Dan Gheorghe a fost găsită cantitatea totală de  114 grame cannabis, drog de risc, iar într-un recipient din plastic, de culoare galbenă,  cantitatea de 10,2 grame cocaină, drog de mare risc” - au transmis procurorii.

 
La data de 30.04.2018 Tribunalul Constanța a dispus măsura arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile.
 
Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.
 

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” - au mai precizat procurorii DIICOT.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii