Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de instigare la distrugere reținut în cazul incendierii casei de schimb valutar din Medgidia. Cine este suspectul

ro

15 Feb, 2018 11:59 2362 Marime text
Un bărbat din Medgidia, bănuit de comiterea unei infracțiuni de instigare la distrugere, a fost reținut de polițiștii constănțeni.
 
Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de instigare la distrugere, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, au identificat și reținut un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Medgidia, bănuit de comiterea faptei.
 
Potrivit unor surse, suspectul ar deține o casă de schimb valutar tot în Medgidia și ar fi intenționat astfel să înlăture din concurență.
 
Astfel, la data de 27 ianuarie a.c., pesoana în cauză ar fi instigat doi
bărbați, de 33, respectiv 34 de ani, din Medgidia, să arunce asupra unei case de schimb valutar, din municipiu, un recipient cu combustibil, distrugând acoperișul imobilului.
 
Polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe bărbatul în cauză, pe bază
de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 13 februarie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii