Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Surse Alina Bica, procurorul-şef DIICOT, audiată la DNA. Procurorii cer arestarea preventivă

ro

20 Nov, 2014 17:53 2106 Marime text
Potrivit unor surse, citate de romanialibera.ro, procurorul-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Alina Bica, ar fi fost astăzi la Direcția Națională Anticorupție (DNA).
 
Alina Bica a apărut recent în atenția publică, în timpul campaniei electorale, după ce un blog care a dispărut în aceeași zi a dat publicității fotografii în care aceasta apare alături de Elena Udrea la cumpărături la Paris. Alături de cele două apărea, în fotografi Ana-Maria Topoliceanu, fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții (CNI).
 
Alina Bica, șefa DIICOT, ar fi  fost luată, joi,  cu mandat de aducere de pe stradă, pentru a fi audiată la sediul DNA, potrivit unor alte surse, citate de De Ce News.
 
Din câte se pare Alina Bica ar fi acuzată de abuz în serviciu, potrivit dcnews.ro.
 
Alina Bica a fost numită la conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism în mai 2013, prin decret prezidenţial, la propunerea ministrului interimar de atunci al Justiţiei, premierul Victor Ponta.
 
Este procuror din 1996, când a intrat în magistratură la Parchetul Sfântu Gheorghe. În 2003 avansează la Parchetul instanţei supreme, la Serviciul de Combatere a Marii Criminalităţi Economice, devenit ulterior DIICOT.
 
Între 2009 şi 2012 a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, fiind parte a comisiilor care au lucrat la noile coduri penale.

UPDATE, ora 19.55
Surse judicare au declarat pentru HotNews că Procurorii DNA cer arestarea preventivă a şefei DIICOT
Citeşte Surse Hotnews.ro: DNA cere arestarea preventivă a şefei DIICOT, Alina Bica
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii