Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Străzile din cartierul Faleză Nord și trotuarele de pe strada Baba Novac din Constanța, reabilitate (galerie foto)

ro

28 May, 2019 17:13 1519 Marime text
Angajații S.C. Confort Urban au acționat astăzi pe strada Unirii unde au demarat lucrările de decopertare a covorului asfaltic. Conform Primăriei Constanța, totodată, muncitorii au finalizat frezarea carosabilului pe strada Turda urmând ca mâine să fie turnat asfaltul. Concomitent cu asfaltarea carosabilului, se refac și trotuarele.
 
De asemenea, se lucrează în ritm alert și la reabilitarea trotuarelor pe strada Baba Novac. Primul tronson, care a fost finalizat, este cuprins între străzile I.L. Caragiale și Poporului. Au fost montate borduri, a fost decopertat covorul asfaltic și astăzi a fost turnat unul nou făcând astfel trotuarele practicabile și fiind redate  pietonilor.
 

„Concomitent se lucrează la demontarea bordurilor pentru următorul tronson ce intră în reabilitare și care este cuprins între străzile Poporului și Răsuri. Pe măsură ce va avansa reabilitarea trotuarelor se va trece și la reabilitarea carosabilului. Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, locuitorii din zona menționată sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în locurile în care acționează utilajele și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii