Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Steag roșu - pericol de înec Turiști la un pas de moarte în Olimp și Eforie

ro

09 Aug, 2016 13:47 1748 Marime text
Steagul roșu arborat pe majoritatea plajelor din sudul litoralului nu-i sperie deloc pe turiștii care vor să profite la maximum de vacanța la mare. Numai astăzi însă trei persoane au fost la un pas de înec în Olimp și Eforie.
 
Un turist din Olimp a fost cât pe ce să-și piardă viața dacă salvamarii nu l-ar fi observat la timp. El a fost adus la țărm, unde însă a refuzat să fie consultat de medici. Și la Eforie Nord un tânăr s-a speriat de ce i s-a întâmplat și a fugit de pe plajă imediat ce salvamarii l-au recuperat din larg și l-au adus la mal. Tot în aceeași stațiune, s-a intervenit cu o mașină șenilată pentru a scoate din apă o altă victimă a curenților periculoși din Marea Neagră de zilele acestea. 

UPDATE, ora 14:28: Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță spun că în cazul persoanelor luate de curenții marini la Eforie Nord s-a produs o confuzie. Nu a fost vorba despre doi pacienți în pericol de înec, ci de unul singur, cel scos la mal de salvamari și care a refuzat să fie văzut de medici. 

Citește și Steag roșu arborat de două zile pe litoral, furtună în largul mării

sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii