Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanța atenționează agenții economici din Mamaia asupra taxelor datorate

ro

26 Jul, 2016 17:45 2005 Marime text
Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa le aminteşte contribuabililor care desfăşoară activităţi economice în staţiunea Mamaia şi în Sat Vacanţă că datorează următoarele taxe:

1. Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice – este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracţie de mp din suprafaţa utilă deţinută. Termenul scadent pentru declararea, respectiv plata taxei a fost data de 01 iulie 2016.

2. Taxa de promovare a turismului în staţiunea Mamaia şi în Sat Vacanţă – este stabilită diferenţiat, în funcţie de destinaţia spaţiului şi de zona unde acesta este amplasat. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea taxei a fost data de 01 iunie 2016.

3. Impozitul pe spectacole – pentru un spectacol de teatru, balet, operă, operetă, concert, prezentarea unui film la cinematograf, un spectacol de circ sau orice competiție sportivă internă sau internațională, cota de impozit este de 2%. În cazul oricărei alte manifestări artistice decât cele enumerate (distracții dezvoltate pentru parcuri de distracții și parcuri moderne-roller coaster, montagne russe etc.) cota de impozit este de 5%. Taxa se achită lunar, până la data de 10 inclusiv, a lunii următoare celei în care a avut loc spectacolul.

Formularele se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunile “Persoane Fizice/Juridice” – “Documente declarare”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii