Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:08 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanţa a expediat înştiinţările de plată

ro

28 Jan, 2014 10:00 1563 Marime text
Pentru a informa contribuabilii persoane fizice şi juridice cu privire la cuantumul impozitelor şi taxelor locale datorate bugetului local, Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa a expediat un număr de 196075 de înştiinţări de plată din care 91% pentru persoanele fizice şi 9% pentru persoanele juridice.
 
Din totalul înştiinţărilor de plată emise atât pentru persoanele fizice cât şi pentru persoanele juridice, 59% au fost tipărite pe hârtie de culoare albă ceea ce înseamnă că au de achitat doar obligaţiile pentru anul 2014 şi 41% pe hârtie de culoare roz pentru cei care au de achitat şi obligaţiile restante aflate în procedură de executare silită precum şi accesoriile acestora.
 
În cazul persoanelor fizice, 59% din totalul înştiinţărilor de plată au fost tipărite pe hârtie de culoare albă şi 41% au fost tipărite pe hârtie de culoare roz, iar pentru persoanele juridice, 58% din totalul înştiinţărilor de plată au fost tipărite pe hârtie de culoare albă şi 42% pe hârtie de culoare roz.
 
Amintim că obligaţiile datorate bugetului local Constanţa se pot achita doar în baza buletinului/ cărţii de identitate, la ghişeele unice ale instituţiei, la oficiile poştale, la agenţiile Garanti Bank şi staţiile OMV din Municipiul Constanţa sau prin intermediul cardului bancar pe siteul instituţiei www.spit-ct.ro, prin sistemul Internet Banking, prin ordin de plată şi mandat poştal.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MIHAELA 28 Jan, 2014 10:32 instiintarile roz pentru pf sunt gresite , s-a calculat gresit taxa de habitat..dar se pot emite alte instiintari daca mergi cu actele doveditoare+cerere taxa habitat