Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Strutinsky REŢINUT. Avocat "Există un denunţ. Din câte cunosc, domnul Mazăre nu are niciun fel de calitate în acest dosar"

ro

04 Feb, 2015 19:11 1775 Marime text
Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost reţinut pentru 24 de ore de DNA.

Conform procurorilor, Sorin Strutinsky ar fi primit de la reprezentantul unei firme peste 635.000 de lei şi 25.000 de euro, pentru a interveni la funcţionari ai Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa să plătească lucrările executate de societate, în baza unui contract.

La ieşirea din sediul DNA, avocatul omului de afaceri a declarat: “„Mandatul de reținere expiră mâine (n.r. joi) la ora 18:30. Ancheta este într-o fază incipientă și nu pot să dau mai multe detalii vizavi de aspectele cauzei. Este vorba despre săvârșirea mai multor infracțiuni. Mâine discutăm în cadrul propunerii de arestare atât argumentele DNA cât și cele în apărarea domnului Strutinsky. Mai sunt, într-adevăr, și alte mijloace de probe existente la dosar.

Domnul Mazăre nu are niciun fel de calitate în acest dosar, este un număr de dosar diferit și n-are legătură cu dosarul în care este cercetat Mazăre.
Doar domnul Strutinsky are calitatea de inculpat în acest dosar, nicio altă persoană nu este acuzată. Nu este vorba despre oferire nici unei sume de bani, sau luare de mită, este vorba despre un denunțător care are și calitatea de martor. Nu există în niciun caz vreo chestiune legată de mită, cu atât mai mult cu cât domnul Strutinsky nu are vreo calitate publică.
 
 
 Este vorba despre trafic de influență, atât vă pot spune deocamdată”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii