Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul care a provocat accidentul de la Ciocârlia, a fost reținut. Tânărul era băut

ro

15 Mar, 2018 20:35 1616 Marime text
Tânărul de 24 de ani, care a provocat accidentul de miercuri seară, de pe DN 3, județul Constanța, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

Reamintim că, miercuri, în jurul orelor 19:30, un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe DN 3 și ajungând la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat și a intrat in coliziune cu autoturism, condus de catre un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Viișoara, acesta efectuând manevra de depășire. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac, al doilea răsturnându-se. În urma accidentului rutier a rezultat  vătămarea corporală ușoară a  conducătorilor auto, precum și a doi pasageri. Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul  etilotest, constatându-se că tânărul, de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta având permisul de conducere reținut. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Citește și: Imagini de la eveniment Județul Constanța. Accident rutier între Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de Jos. O mașină răsturnată. Patru victime (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii