Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer depistat beat în trafic, prins în timp ce încerca să mituiască polițiștii. Ce sumă de bani le-a oferit oamenilor legii

ro

18 Feb, 2019 11:14 1557 Marime text
În data de 17 februarie 2019, în jurul orelor 06.15, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au prins în flagrant un bărbat, în timp ce oferea suma de 900 lei către doi agenţi de poliţie, pentru a nu i se întocmi dosar penal la regimul circulaţiei rutiere.

Potrivit DGA, un echipaj de poliţie rutieră format din doi agenți de poliție ai Poliţiei Mun. Craiova – Biroul Poliţiei Rutiere, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic un autoturism condus de C.S.L., în vârstă de 38 ani, din jud. Dolj şi care, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că avea o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”În timpul deplasării spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă nr. 1 Craiova  pentru recoltarea probelor biologice şi ulterior la sediul poliţiei, pentru întocmirea actelor de constatare a infracţiunii, C.S.L. le-a oferit celor doi lucrători de poliţie diverse sume de bani, pentru a nu i se întocmi dosar penal, însă aceştia au refuzat categoric oferta, au sesizat aspectele şefului ierarhic care la rândul său a anunţat D.G.A. - S.J.A. Dolj şi au continuat să întocmească  actelor de constatare ale infracţiunii” - au transmis reprezentanții DGA.

Bărbatul a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 900 lei agenţilor de poliţie, fiind condus ulterior la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii