Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șocant. Un bărbat și-a dat foc în fața unui centru pentru mame și copii. De ce a recurs bărbatul la acest gest

ro

21 May, 2018 22:50 954 Marime text
Un bărbat de 42 de ani şi-a dat foc luni în faţa unui centru pentru copii şi mame din municipiul Hunedoara. Potrivit IPJ Hunedoara bărbatul a făcut obiectul unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Hunedoara pentru soţia şi cei doi copii ai săi, la solicitarea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
 
Poliţia Hunedoara a deschis o anchetă în acest caz, din primele cercetări ale poliţiştilor apreciindu-se că fapta bărbatului ar fi fost determinată de motive familiale.
 

"Poliţia municipiului Hunedoara investighează motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Din primele date, se pare că fapta a fost generată de motive de natură familială. Până săptămâna trecută, bărbatul a făcut obiectul unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Hunedoara", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu citat de Agerpres.ro. 

 
Potrivit acestuia, la Poliţia municipiului Hunedoara nu există vreo plângere pe numele bărbatului sau pentru fapte de violenţă domestică.
 
Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice, iar după ce şi-a dat foc, cel mai probabil folosind benzină, a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe 55% din suprafaţa corpului.
 

"La o primă evaluare, acesta prezenta arsuri pe faţă, torace, membrele superioare şi pe regiunea coapselor, fără să-i fie afectate căile respiratorii", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

 
Bărbatul va fi trimis pentru îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii