Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Chiru a depus o declaraţie politică despre guvernarea USL „Majoritarii USL-işti demonstrează că sunt doar niște lupi în haine de miei”

ro

04 Dec, 2013 11:49 1745 Marime text
Senatorul constănţean Gigi Chiru a depus în Parlament declaraţia politică „Guvernarea USL - eșecuri pe bandă rulantă” având ca temă activitatea actualei guvernări. Redăm în continuare conţinutul declaraţiei politice.
„Astăzi, România trece printr-un moment demn de o comedie neagră, în timp ce USL deține o majoritate zdrobitoare. Această comedie reiese din faptul că, pe zi ce trece, demonstrează lipsa de potență politică în reformarea statului român. Majoritatea USL pare și mai slabă decât opoziția care ne demonstrează că reforma statului român este un eșec pe plan politic și economic.
Un an de guvernare USL este un an de eșecuri înregistrate pe bandă. Aici, aș aminti neputința în realizare a privatizărilor strategice ale țării, eșecul în ce priveşte Roșia Montană și gazele de șist, reforma politică, reforma constituțională și regionalizarea. Toate acestea sunt proiecte care nu au fost finalizate. Guvernul și majoritatea USL îi răsplătesc pe români, pentru fiecare vot pe care l-au primit, cu noi taxe și impozite. Pentru guvernarea de astăzi ați primit chiar și susținerea oamenilor de pe lumea cealaltă. Astăzi, și ei se răscolesc de spaima că veți introduce taxa pe cruce, taxa pe lumânare, taxa pe pomană sau taxa pe confort. Ȋn afară de taxe, doamnelor și domnilor din USL, ce răsplată mai aveți pentru români?
Stimați colegi din coaliția de guvernare, cetățenii României nu sunt dușmanii dumneavoastră! Ȋn loc să îi răsplătiți pe ei, sporiți puterea baronilor locali, împărțind România!
După un an de guvernare, majoritarii USL-işti demonstrează că sunt doar niște lupi în haine de miei. Eșecurile înregistrate pe bandă rulantă nu vor ascunde haita de lupi care mușcă din buzunarele românilor. Eșecul marca USL este unul demn de scris maxime, iar una v-o spun astăzi: «Forța guvernului se traduce prin răzbunarea pe români!»”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marian 19 Dec, 2013 18:23 Desi guvernul Ponta a fost ales in unanimitate de romani, rezultatele la un an de cand au luat comanda tarii nu sunt din cele mai bune, ba mai mult sirul scumpirilor si taxelor inventate parca nu se mai termina.