Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se oprește apa în zona centrală a orașului Constanța, în Eforie Nord şi Eforie Sud

ro

22 Mar, 2019 11:13 1859 Marime text

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui branșament  de apă potabilă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei reci marți – 26 martie 2019, în intervalul orar 10.00 - 15.30.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Răscoalei – Ștefan cel Mare –  Mihai Viteazu – Bd. Ferdinand – Răscoalei, precum și cei arondați punctelor termice 3, 9 și 10.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", transmite RAJA SA.
 
totodată, pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Mării din localitatea Eforie Nord, RAJA SA Constanța va întrerupe furnizarea apei reci marți – 26 martie 2019, în intervalul orar 08.00 - 22.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din Eforie Nord și Eforie Sud, dar și cei dintre cele două localități.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează RAJA SA.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii