Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se acţionează cu utilaje și lucrători pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului pe străzile municipiului

ro

06 Jan, 2017 15:52 1895 Marime text
Comandamentul de iarnă din cadrul companiei Polaris M Holding acționează cu utilaje și forță umană pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului pe străzile municipiului Constanța.
La ora transmiterii acestui comunicat, utilajele indeparteaza zǎpada, împrăștie material antiderapant, pentru combaterea poleiului și prevenirea formării podurilor de gheață, in urmǎtoarele zone: bd. Ferdinand – bd. Tomis (1 sărăriță și 2 lame), bd. Mamaia – Pescărie (1 sărăriță și 2 lame), Bd. I.C. Brătianu (1 sărăriță și 3 lame), Sos Mangaliei – bd. 1 Mai (1 sărăriță și 3 lame), bd. Tomis – str. Suceava-Boemă (1 sărăriță și 2 lame), I. C. Brătianu-Cora (1 sărăriță și 2 lame), Bd. Lăpușneanu – Bd. Aurel Vlaicu (1 sărăriță și 3 lame), str. Crișului-Pod IPMC (1 sărăriță și 3 lame), Zona Poartă 1 (1 sărăriță și 1 lama).
Utilajele de deszăpezire acționează cu prioritate în intersecții, sensuri giratorii, pante, artere principale și instituții publice. După finalizarea intervenției în aceste zone, utilajele vor fi împărțite pe cartiere și străzi secundare . Angajații Polaris vor acționa în permanentă pentru îndepărtarea manuală a zăpezii și poleiului în următoarele zone: intrări în unități sanitare, treceri de pietoni, refugii RATC, unități de învățământ, instituții publice etc.
Stocul de material antiderapant pregătit pentru sezonul 2016 – 2017 ajunge la 6500 tone. În vederea asigurării unor condiții normale de circulație, cantitățile de material antiderapant, utilizate pentru combaterea zăpezii și poleiului, se pot suplimenta în funcție de condițiile meteorologice.
Cetățenii sunt rugați să evite utilizarea autoturismelor proprii și să apeleze la mijloacele de transport în comun. Dacă situațiile de urgență impun utilizarea autoturismelor, aceștia sunt sfătuiți să nu-și parcheze mașinile pe marginea drumului pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor de deszăpezire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii