Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal după ședința Consiliului Local Municipal Constanța. O femeie, nemulțumită de construcția de blocuri în Palazu Mare

ro

26 Nov, 2018 11:25 4143 Marime text
După ședința Consiliului Municipal Constanța o femeie nemulțumită de PUZ-ul din Palazu Mare a declarat că nu e de acord că s-a modificat în așa fel încât să fie blocuri între case și vile.

”Faceți în așa fel încât să veniți în mijlocul oamenilor, nu anunțați pe site-ul primăriei. Vă rog faceți într-un fel să nu mai dați autorizații așa. Lăsăți terenurile pentru vile și terminați cu blocurile” - a menționat femeia care a precizat că locuiește pe strada Tulcei.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău a precizat că sâmbătă a fost în Palazu și s-a întâlnit cu locuitorii din cartier.

”Eu trebui să cheltuiesc din banii primăriei să va trimit scrisori să va anunț?", a spus Decebal Făgădău care a precizat că există căi de comunicare publice pentru a face anunțuri către cetățeni.

"Domnul primar, așa ca și mine, mulți nu au știut de venirea dvs în Palazu. Nu știu pe ce limbă să va spun că să înțelegeți problema noastră", i-a spus femeia.

Primarul Decebal Făgădău i-a sugerat să se întâlnească cu arhitectul șef cu care să discute, iar aceasta a replicat femeia care a spus că arhitectul i-a spus să discute doar pe mail.

"Primăria acceptă construirea de blocuri pe niște străzi foarte înguste", a spus afectată femeia

Primarul i-a sugerat femeii să rămână să discute. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii