Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:50 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvaţi salvatorul Un angajat al ISU Dobrogea are nevoie de sânge

ro

23 May, 2013 12:13 2596 Marime text
Unul dintre principiile de viață ale fiecăruia dintre noi este să ne îngrijim de sănătatea noastră și a familiei noastre. Din nefericire, nu întotdeauna reușim, fapt pentru care ne confruntăm cu momente sau evenimente deosebite, care au și urmări grave. Important este ca atunci când aceste probleme sunt peste puterea și nivelul la care încă le putem rezolva singuri, să cerem sprijin și să ne lăsăm ajutați de ceilalți
.
Într-o situație de acest gen se află plt.adj.şef. Marian David care suferă de o afecţiune foarte gravă, fiind internat în Secţia de Oncologie a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Pompierul are nevoie urgentă de sânge din grupa 01, motiv pentru care facem un apel la solidaritate. Toţi cei care doresc să-l ajute pot dona sânge pentru Marian David la Centrul de Transfuzii Sanguine Constanţa, iar dacă grupa de sânge diferă trebuie făcută precizare că se donează sânge în compensare pentru grupa 01. Bărbatul are 45 ani, este pompier de 22 ani şi activează în cadrul echipajului pentru descarcerare de 12 ani.  Practic şi-a dedicat existenţa protejării semenilor săi şi, ani de zile, a scos din ghearele morţii sute de oameni, fără să ceară nimic. Însă viaţa cere viaţă în schimb, iar acum, este pe cale să cadă el însuşi pradă inamicului perfid pe care l-a învins de atâtea ori. Acum este în imposibilitatea de a-și salva viața de boala care îi macină organismul și are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Orice cetăţean îl poate ajuta.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Covalciuc 23 May, 2013 14:11 Va multumeste tuturor pentru solidaritatea de care dati dovada si il ajutati, donand sange. Echipa de descarcerare SMURD Constanta va multumeste ca ii dati dreptul la viata, va multumeste pentru colegialitate si prietenie. In numele camaradului meu, va multumesc ! Doamne ajuta sa fie bine .