Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvată de Adrian Rugină Ioana, tânăra din Constanţa rănită în Colectiv, mulţumeşte îngerului ei

ro

07 Dec, 2015 20:20 1668 Marime text
Ioana-Ruxandra Grigore, din Constanţa, se numără printre supravieţuitorii incendiului devastator din noaptea de 30 octombrie din clubul Colectiv. Ea a fost scoasă din flăcări de Adrian Rugină. Ioana a fost internată în Secţia de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" din Bucureşti. A avut arsuri la faţă şi mâini, dar acum starea ei este bună şi a fost externată. A stat în spital cinci săptămâni. A fost externată şi acum se bucură că este din nou lângă familia ei.
 
Într-un mesaj postat pe Facebook, tânăra originară din Constanţa mulţumeşte cadrelor medicale pentru îngrijiri şi nu în ultimul rând mulţumeşte eroului ei pentru şansa la viaţă.
 
"Home... Multumesc enorm de mult medicilor, asistentelor, infirmierelor, psihologilor, voluntarilor, tuturor de la spitalul Bagdasar-Arseni ca m-au ajutat sa ma refac. Voi ramane profund recunoscatoare toata viata acestor oameni care si-au dat sufletul zi si noapte pentru ca noi sa supravietuim si sa ne putem continua viata. Va multumesc si va iubesc. Astazi s-au facut 5 saptamani de la incendiu. 5 saptamani in care in fiecare zi i-am multumit ingerului meu, salvatorului meu, EROUL Adrian Rugina! Sincere condoleanțe familiei si prietenilor acestui om minunat! Nu te voi uita niciodata! De asemenea, sincere condoleante famililor si prietenilor celor care si-au pierdut viata in urma acestei tragedii. Nu veti fi uitati! ‪#‎Colectiv", a scris Ioana.
 
Un concert rock eveniment a fost un motiv suficiente pentru ca toţi iubitorii rockului să se adune la clubul Colectiv. Printre ei s-a numărat şi Adrian Rugină. Avea 38 de ani. A făcut parte din mai multe formaţii. Martorii au povestit că l-au văzut pe Adrian Rugină în timp ce îi ajuta pe alţi oameni să iasă din Club. Era o singură uşă şi sute de oameni care fugeau din calea flăcărilor. Unii oameni erau căzuți la pământ, dar Adrian nu s-a gândit doar la el, ci s-a oprit să-i ridice. La un moment dat, fumul gros şi toxic l-a răpus.
 
Adrian Rugină, sunetist, organizator de evenimente şi toboşar al trupei Bucium, se numără acum printre morţii din Club Colectiv, în urma incendiului din 30 octombrie. El a fost decorat post-mortem de preşedintele Klaus Iohannis, ca urmare a faptului că, deşi s-a numărat printre primii care au ieşit din clubul morţii, s-a întors în infern pentru a salva cât mai mult lume, alături de fotograful Claudiu Petre, o altă victimă din Colectiv. Printre cei salvaţi se numără şi această tânără studentă la Facultatea de biologie, Universitatea Bucureşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii