Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Psihopatul din Tomis Nord a fost depistat S-a dezbrăcat făcând gesturi obscene pe bulevardele din Constanţa

ro

15 Feb, 2015 12:01 1985 Marime text
Individul care a atacat mai multe tinere în cartierul Tomis Nord a fost depistat de poliţiştii constănţeni.

Poliţiştii Secţiei 3 Constanţa, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 58 de ani, din Constanţa, ieri, în jurul orei 10:45, cu privire la faptul că în cursul aceleeaşi zile, în timp ce se deplasa pe bulevardul I.C. Brătianu, în dreptul Policlinicii 2 Constanţa, a surprins un bărbat în timp ce se expunea public, făcând gesturi obscene.

În cursul aceleeaşi zile, în jurul orelor 11:00, aceiaşi poliţişti au fost sesizaţi prin serviciul 112, de către o tânără de 26 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a observat pe bulevardul Ferdinand, în dreptul clădirii fostului cinematograf  Republica, un bărbat care era dezbrăcat.

În referire la evenimente au fost alertate patrulele Poliţiei Municipiului Constanţa, astfel că individul în cauză a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei.

Persoana în cauză, identificată ca fiind Adrian F. de 46 de ani din Constanţa, a recunoscut cele două fapte comise, fără a oferi o motivaţie a gesturilor sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea a două infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, prev. şi ped. de art. 375 din C. pen., fiind informat şi procurorul de serviciu.

Cercetările continuă cu bărbatulîn stare de libertate.

Bărbatul este monitorizat de poliţişti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii