Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romtelecom Constanţa îşi vinde sau închiriază proprietăţile

ro

25 Apr, 2013 00:00 3795 Marime text
Pe siteul companiei Romtelecom au fost postate o serie de anunţuri de închiriere sau vindere a unor proprietăţi situate în Constanţa, Neptun, Mangalia, Medgidia, Mamaia şi Eforie Nord. Printre proprietăţi se numără spaţii comerciale, depozite şi spaţii de birouri.

Astfel, au fost scoale la mezat două spaţii comerciale, ambele situate în Medgidia. Unul dintre acestea este pe strada Independenţei nr. 65, preţul de vânzare fiind de 59.461 euro. Cel de-al doilea spaţiu este situat pe strada Rahovei nr. 1 şi se vinde la preţul de  48.740 euro. La capitolul închiriere, oferta este mai variată. Astfel, constănţenii pot închiria mai multe spaţii comerciale situate în Neptun, Mamaia, Constanţa, Eforie Nord. Spaţiul comercial din Neptun are suprafaţa 400 mp şi este situat în zona centrală a staţiunii Neptun. Un alt centru comercial care poate fi închiriat este situat în staţiunea Mamaia şi are o suprafaţă de 2947 mp. Imobilul este situat mai exact în centrul staţiunii Mamaia, în apropierea de restaurantul Melody şi a Cazinoului Mamaia. Spaţiul are un regim de înălţime de S+P+M+3. În Eforie Nord pate fi închiriat un alt spaţiu comercial de 800 mp, Spaţiul este situat pe strada Republicii nr. 20.

Printre spaţiile comerciale propuse pentru a fi închiriate se mai află: un spaţiu comercial de 152 mp situat în Medgidia, un spaţiu de 250 mp situat în Mangalia, un spaţiu de 341 mp, situat pe strada Progresului în municipiul Constanţa, un alt spaţiu 1071 mp, situat în bulevardul Tomis din Constanţa. Pe lângă spaţiile comerciale, oamenii de afaceri constănţeni ar putea închiria două spaţii de depozitare de 13.500 mp, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, şi, respectiv, de 4.200 mp, situat de asemenea în municipiul Constanţa. Nu în ultimul rând, pot fi închiriate şi o serie de spaţii pentru birouri. Vorbim de un spaţiu de 524 mp, situat pe strada I.L.Caragiale, nr.14 din Constanţa, un spaţiu de 800 mp, situat pe strada Republicii din Eforie Nord, un spaţiu de 685 mp, situat pe bulevardul Tomis din Constanţa.

Detalii şi fotografii ale proprietăţilor de vânzare sunt disponibile pe site-ul: www.realestate.romtelecom.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii