Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Români blocaţi într-un aeroport din Amman, Iordania

ro

18 Jan, 2015 15:33 2612 Marime text
 
Un grup de 38 de români sunt blocați de 12 ore pe aeroportul Amman din Iordania, după ce cursa București-Amman-București, care trebuia să decoleze astăzi, la ora 3 AM, de pe aeroportul Amman a fost deviată pe alt aeroport iordanian, pasagerii nefiind anunțați, relatează Ziarul Financiar.
 
„Noi nu am știut. La două ore după ce aeronova deja decolase, reprezentanții Tarom din aeroportul Amman au venit să ne anunțe că din cauza ceții avionul nu a putut să ia pasagerii de pe aeroportul din Amman și s-a întors gol la București. Suntem de 13 ore aici fără mâncare și fără apă. Reprezentanții locali ai Tarom au spus că nu au o soluție. Următorul zbor este în noaptea de marți spre miercuri", a spus Cristina, unul dintre pasageri, coform ZF.

„Cursa de la Amman operată de compania Tarom a aterizat dimineață pe aeroportul Otopeni, dar avionul a venit gol, fără pasageri. Cei de la Tarom ne-au furnizat un număr de telefon la care pot suna toți cei interesați de acest zbor", a spus un reprezentant al biroului de Informații Sosiri de pe aeroportul Henri Coandă din Capitală.
La numărul de telefon furnizat nu răspunde însă niciun reprezentant al Tarom.
 
Nici alți reprezentanți ai companiei aeriene din România nu au răspuns la telefon până la transmiterea acestei știri, precizează cotidianul citat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii