Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:32 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Datorii mai vechi Reţinut pentru că ar fi tâlhărit o persoană în Cumpăna

ro

19 May, 2015 08:49 723 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat, ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Mitică Bulgaru, cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în data de 16 mai, în jurul orelor 18.30, inculpatul Mitică Bulgaru a observat-o întâmplător pe persoana vătămată Ş. M. în timp ce aceasta se deplasa pe strada Panselei din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa şi a acostat-o, solicitându-i restituirea unei sume de bani pe care i-o împrumutase cu mai mult timp în urmă şi pe care aceasta nu i-o înapoiase.
 
Între cei doi au avut loc discuţii contradictorii, iar la un moment dat inculpatul a început să exercite acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate în urma cărora a suferit vătămări corporale ce necesită pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale, împrejurare în care i-a smuls victimei telefonul mobil marca Huawei în valoare de 500 lei, pe care aceasta îl avea în buzunarul pantalonilor cu care era îmbrăcată.

Ti-a placut articolul?

Comentarii