„Regele“ micilor se mutase la Constanţa Patronul restaurantului „La Cocoşatu“ s-a spânzurat
„Regele“ micilor se mutase la Constanţa: Patronul restaurantului „La Cocoşatu“ s-a spânzurat
05 Dec, 2011 15:46
ZIUA de Constanta
2327
Marime text

Ion Oiţă, patronul localului "La Cocoşatu", s-a spânzurat în cursul zilei de luni. În urma unui apel la numărul unic de urgenţe, realizat în jurul orei 13.00, un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor. Manevrele de resuscitare n-au dat însă roade.
Patronul restaurantului "La Cocoşatu", Ion Oiţă, s-a sinucis în cursul zilei de luni, spânzurându-se într-o anexă a restaurantului situat în zona aeroportului Băneasa. În urma unui apel la numărul unic de urgenţe, realizat în jurul orei 13.00, un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor. Manevrele de resuscitare n-au dat însă roade.
În 2005, fiul cel mare al lui Ion Oiţă a fost implicat într-un accident grav de motocicletă petrecut în Piaţa Dorobanţi şi a stat în comă o lună şi jumătate. Doi ani mai târziu, soţia lui Ion Oiţă l-a părăsit, luându-l cu ea pe băieţelul lor în vârstă de patru ani.
Patronul restaurantului "La Cocosatu’" din Baneasa îşi datorează succesul în afaceri grătaragiului nea Sandu Cocoşatu', preparatorul celor mai cunoscuţi mici din Bucureşti. Ambii sunt originari din comuna Sohatu din judeţul Călăraşi.
Sursa: Realitatea
În ediţia din data de 5 iulie 2010, Adevărul de Seară Constanţa arăta că „nea Sandu, zis Cocoşatu`, şi-a mutat ustensilele la mare. Îl găseşti la capătul staţiunii Mamaia, în faţă la Caraiman“.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii