Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Regele Cioabă şi-a luat ouă de struţ şi le-a vopsit cu trafaletul sfinţit

ro

11 Apr, 2015 10:07 2151 Marime text
Regele romilor, Dorin Cioabă, a vrut de  Paşte să pună pe masă ceva inedit. Şi-a luat ouă de struţ şi le-a vopsit cu un trafalet sfinţit. El mărturiseşte că ar fi vrut ouă de dinozaur, dar nu a găsit „pe tot internetul”, se arată pe stiripesurse.ro.

„Pentru prima oară o să avem pe masa de Paşti oră de struţ. M-am gândit că la masa regelui trebuie să fie cele mai mari şi cele mai atractive produse. Şi am cumpărat unul pentru Florin şi unul pentru Dorin, pentru prinţişorii noştri şi am mai cumpărat ouă de prepeliţă. Am căutat de dinozaur, pe tot internetul şi mi s-a spus că de mii de ani n-au mai fost prin magazine", a spus Dorin Cioabă potrivit România TV.

Regele Cioabă este bucuros că pentru prima oară alături de el la masa de Paşte sunt şi cei doi nepoţi gemeni. Pentru ei a vopsit personal ouăle de struţ. „A trebuit să apelez la o tehnologie nouă, dar să mă şi împrumut de la Patriarhul nostru şi anume am luat trafaletul de la sfinţit, pentru că numai cu trafaletul pot să-l vopsesc”, a declarat regele romilor. Articolul complet, pe stiripesurse.ro

Sursa: stiripesurse.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii