Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:17 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rectorul Universităţii Ovidius, la un an de mandat

ro

24 Mar, 2013 14:16 685 Marime text
În cadrul ultimei şedinţe a Senatului Universităţii Ovidius, rectorul prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure a prezentat darea de seamă cu prilejul împlinirii unui an de mandat.

Rectorul a realizat un scurt bilanţ al activităţii manageriale – măsuri pe linie educaţională, de creştere a calităţii în unversitate şi a vizibilităţii instituţiei de învăţământ superior, protocoale, conferinţe, întâlniri cu personalităţi naţionale şi internaţionale. Este vorba despre investiţii numeroase, în special la spaţiile destinate studenţilor, modernizarea Sălii Senatului la standarde europene şi înfiinţarea sălii Consiliului de Administraţie, investiţii necesare pentru o universitate care îşi reclădeşte patrimoniul. Dezvoltarea şi reorganizarea Bibliotecii Universităţii, achiziţionarea unei tipografii digitale, realizarea unui număr semnificativ de acorduri şi protocoale cu importante instituţii de învăţământ superior şi cu agenţi economici se înscriu în bilanţul primului an de mandat.

O altă realizare importantă a fost elaborarea de regulamente interne adaptate cerinţelor actuale ale Legii Educaţiei şi în conformitate cu planul managerial al conducerii universităţii şi cu specificul instituţiei, iar punctul forte a fost admiterea 2012, cu o creştere cu 3% a numărului de studenţi înmatriculaţi faţă de anul 2011, ca urmare a unei ample campanii de promovare a ofertei educaţionale atât în Constanţa, cât şi în judeţele limitrofe.

Ti-a placut articolul?

Comentarii