Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandările Poliţiei de Frontieră pentru cei care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară

ro

29 Jul, 2015 14:19 2075 Marime text
Având în vedere că lucrările de reabilitare la podul Giurgiu-Ruse, efectuate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, vor continua pe toată perioada sezonului estival, Poliţia de Frontieră recomandă celor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria.
 
Participanţii la trafic, în special şoferii de automarfare, sunt sfătuiţi să folosească şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria: P.T.F. Vama Veche – jud. Constanţa; P.T.F. Negru Vodă – jud. Constanţa; P.T.F. Ostrov – jud. Constanta (trecere cu bacul) ; P.T.F. Calafat – jud. Dolj; P.T.F. Bechet – jud. Dolj (trecere cu bacul) ; P.T.F. Zimnicea – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi); P.T.F. Turnu-Măgurele – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi).
 
Informaţii suplimentare despre punctele de trecere a frontierei deschise în regim internaţional, precum şi harta punctelor de trecere sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro . 
 
Sursa foto: curentul.md
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii