Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandări pentru Rusalii

ro

30 May, 2015 16:16 1096 Marime text
 
21.000 de polițiști vor asigura ordinea și liniștea publică, în minivacanţa de Rusalii 2015. Pentru petrecerea minivacanţei de Rusalii fără incidente, Poliţia Română recomandă atât  celor care călătoresc, cât şi celor care petrec la iarbă verde, un plus de vigilenţă şi atenţie la bunurile personale. Pentru sărbătorirea zilelor libere de Rusalii, unii preferă să călătorească, alţii să iasă la iarbă verde, în natură. Poliţia Română le recomandă tuturor să nu uite că, puțină atenţie poate preveni unele evenimente neplăcute.

În minivacanţă probabil că vă veţi relaxa la iarbă verde. Poliţia vă recomandă să acordaţi o atenţie sporită lucrurilor personale, pentru a nu fi prejudiciaţi! Păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, pătura, banca sau locul în care aţi lăsat obiectele personale! Încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv! Nu lăsaţi obiectele de valoare – bijuterii, portofele, telefoane mobile – la vedere pe plajă! 
Celor care au ales să se deplaseze cu avionul le recomandăm să nu păstreze obiecte de valoare (telefoane, tablete, notebook-uri, aparate foto sau de filmat etc.) în bagajele pentru cală!
Dacă aveţi nevoie de servicii turistice, pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, www.mdrt.ro, la secţiunea Turism/Unităţi/Centre turistice găsiţi informaţii utile despre agenţiile de turism licenţiate, staţiuni turistice atestate, centre de informare turistică etc..
Nu vă lăsaţi bagajele nesupravegheate pe durata călătoriei cu trenul sau cu avionul, în gară, în aeroport, în parcare ori la hotel!
Evitaţi taxiurile fără însemne de firmă sau fără aparate de taxare!
Banii şi bunurile de valoare pe care nu le aveţi asupra dumneavoastră trebuie păstrate în seiful hotelului!
Nu permiteţi accesul în camera dumneavoastră de hotel unor persoane necunoscute sau persoanelor cunoscute ocazional.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii