Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandări pentru constănţenii care petrec sărbătorile în Bulgaria

ro

22 Dec, 2015 11:54 1823 Marime text
Având în vedere apropierea vacanţei prilejuite de Sărbătoarea Naşterii Domnului şi cea de Anul Nou, conducerea Gărzii de Coastă recomandă conducătorilor auto ce doresc să se deplaseze în Bulgaria în această perioadă, să folosească toate punctele de trecere de pe raza judeţului Constanţa.
 
În anii anteriori, cel mai tranzitat punct a fost PTF Vama Veche, de aceea se recomandă şi PTF Negru Vodă, respectiv PTF Ostrov, unde valorile de trafic sunt mai scăzute.
 
De asemenea, conducerea Gărzii de Coastă a dispus ca numărul lucrătorilor din punctele de frontieră să fie suplimentat în caz de nevoie. În această perioadă, în fiecare zi, aproximativ 300 de poliţiştii de frontieră, cu 80 de mijloace de mobilitate terestră şi fluvială, din cadrul Gărzii de Coastă vor acţiona pe raza judeţelor Constanţa şi Tulcea pentru asigurarea controlului şi supravegherii frontierei de stat, precum şi în cadrul unor misiuni de cooperare privind ordinea şi siguranţa publică alături de efective ale Poliţiei Române.
 
Reamintim tuturor participanţilor la traficul transfrontalier că, în situaţia în care sunt nemultumiţi de modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, pot suna la numărul de telefon 021.9590 - număr unic de apel al Poliţiei de Frontieră Române, unde aspectele semnalate vor fi preluate de către poliţiştii de frontieră care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii