Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recidivist din Cernavodă, ajuns în arest Marius Neagu, încătuşat pentru tâlhărie calificată

ro

22 Nov, 2014 17:13 2318 Marime text
Neagu Marius a ajuns după gratii, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, procuror Ciprian Bodu.

Din cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Cernavodă, se arată că în noaptea de 1 spre 2 februarie, în jurul orei 21.45, pe timp de noapte, Neagu Marius a urmărit o femeie pe strada Poet Panait Cerna din oraşul Cernavodă. În zona unor scări ce fac legătura cu strada 9 Mai, a venit din spatele persoanei vătămate şi i-a smuls acesteia poşeta de pe antebraţul mâinii stângi, după care a fugit. Ulterior, Marius Neagu, a verificat conţinutul poşetei şi a sustras un telefon mobil marca Nokia şi suma de 50 de lei, după care a aruncat poşeta într-o pubelă de gunoi.
 
Ieri, Marius Neagu a fost prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare, iar instanţa a admis cererea procurorilor.  Totodată, bărbatul nu este la prima abatere, fiind eliberat în anul 2013, și totodată a mai fost trimis în judecată anterior, în stare de libertate, pentru săvârșirea a patru infracțiuni de furt calificat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii