Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea TV a câștigat războiul

ro

22 Aug, 2013 19:40 1102 Marime text

CNA a dat dreptate Realității TV și a trimis o scrisoare către România TV prin care obligă televiziunea pesedistului Sebastian Ghiță să-și schimbe sigla.  De asemenea, România Tv nu mai poate folosi "RTV.net".

Realitatea Media a câştigat în instanţă suspendarea utilizării mărcilor RTV şi NOI FACEM REALITATEA de către companiile SC Ridzone Computers SRL şi SC RTV Satellite Net SRL. Decizia Tribunalului Bucureşti trebuia aplicată până la soluţionarea acţiunii intentate de Realitatea Media. În urmă cu două săptămâni SC RIDZONE COMPUTERS SRL ŞI SC RTV SATELLITE au fost obligate de instanţă să suspende de îndată utilizarea mărcii RTV.
Rareş Bogdan: Decizia CNA privind RTV, normală. Nici în Franţa nu poţi vinde "ADIBAS"

Aceeaşi decizie a tribunalului dă dreptul Realitatea Media să emită programe pe frecvenţa RTV. Ş societăţile de cablu au fost obligate să pună în aplicare aceste prevederi.


Instanţa a decis că RTV a preluat fraudulos identitatea postului de ştiri Realitatea TV, în 26 octombrie 2011. Tribunalul Bucureşti a admis că, în urma furtului de identitate de către RTV, Realitatea Media a suferit pierderi financiare constante, care au dus la intrarea companiei în insolvenţă.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii