Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valul 1, ziua 14, 10 ianuarie 2024. Este mai multă liniște în plan energetic

ro

10 Jan, 2024 10:37 769 Marime text





Prima lună întunecată din anul acesta. Ziua dinainte de luna nouă. Este mai multă liniște în plan energetic, poți să vezi mai clar ceea ce este, așa cum este.

De asemenea, putem elibera astăzi cu ușurință ceva ce nu mai dorim. Un tipar de gândire, un obicei, obiecte, relații – orice nu mai dorim în realitatea noastră, se pot desprinde mai ușor astăzi. Zi bună de curățenie (și în casă, nu doar în corp). Continuăm detox-ul cu drenaj limfatic, mai avem două zile, înainte de a schimba direcția valului.

Continuăm să observăm în fiecare zi cum toate energiile din exterior ne influențează. Astăzi, suntem atenți la starea noastră emoțională, în mod special. Ce iese la suprafață cu preponderență? Dacă suntem în eliminări fizice, cum ne fac acestea să ne simțim? Personal, sunt uimită de cât de mult țin eliminările fizice în această perioadă.
Sunt mai bine, stau pe picioare și sunt funcțională, dar mucusul continuă să se elimine, pofta de mâncare nu există și mirosul nu și-a revenit complet. Inflamația mucoaselor continuă.

Temperatura de minus 7 grade de afară nu ajută. Și nici faptul că îmi desfășor în continuare activitatea profesională. Ajută mult băile cu apă fierbinte și sare, precum și ceaiurile calde. Și somnul de la ora 22.00, pentru că organismul chiar are nevoie de odihnă.
La Școala Sănătate 5D https://www.sanatate5d.ro/ învățăm toate metodele și tehnicile de ușurare a eliminărilor și de susținere a corpului fizic în perioadele dificile.

Să avem cu toții o altă zi de lună în scădere și lună întunecată cât mai benefică și eficientă.

 Citește și
Valul 1 – ziua 12. 8 ianuarie 2024. Anul 2024 a început în plină forță
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii