Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacții după moartea vicepreședintelui CJ Alba. „Urmează și alți aleși locali să aleagă frânghia în locul cătușelor?”

ro

11 Apr, 2018 11:22 2363 Marime text
Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, (foto mijloc) a fost găsit spânzurat în această dimineață, în casa părinților săi, din Alba Iulia.
 
Alin Cucui a fost reales vicepreședinte al Consiliului Județean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor județeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.
 
Acesta avea 42 de ani, era căsătorit si avea două fete.

După aflarea veștii, Andrei Nicolae Popa, fost lider al studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, a postat un mesaj pe Facebook în care se întreabă care ar fi motivul care l-a împiuns pe liderul PNL la o astfel de decizie. 

”Oare sa fie din cauza proceselor pierdute de CJ Alba? Sau din cauza unui viitor posibil dosar penal pentru anumite achizitii? Urmează și alți aleși locali să aleagă frânghia în locul cătușelor?” - se arată în mesajul de pe Facebook. 

De asemenea, deputatul liberal, Florin Roman, fost vicepreșdinte al CJ ALba a postat pe contul său de Facebook un mesaj de condoleanțe. 

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreuna...am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost in capul tău...rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil in suflete...Ne vei lipsi, frate!” - este mesajul deputatului liberal. 


Sursa foto: Facebook/Florin Roman
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii