Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie într-un complex comercial. Vizați comerciații care vând mărfuri contrafăcute. Ce au descoperit polițiștii

ro

20 Jul, 2018 09:44 1235 Marime text
În cursul zilei de 18 iulie a.c., la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost organizată o amplă acţiune privind respectarea prevederilor legale de către operatorii economici care își desfăşoară activitatea într-un complex comercial din sectorul 1.

Potrivit Poliției Capitalei, ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 împreună cu polițiști ai secţiilor din același sector au acţionat într-un complex comercial situat pe raza sectorului 1 și au verificat un număr de 16 magazine, fiind identificate mai multe standuri unde se comercializau produse purtând o marcă identică sau similară cu mărcile înregistrate şi protejate pe teritoriul ţării noastre.

În urma acestor activităţi au fost ridicate peste  1.400  de produse care purtau diferite mărci, fiind constatate un numar de 12 infractiuni la Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, pentru care s-au întocmit dosare penale.

Anul acesta, polițiștii sectorului 1 au mai efectuat o acțiune în același complex comercial, verificând respectarea condițiilor legale de comercializare a mărfurilor.
 
Așadar, de la începutul anului, în urma acțiunilor efectuate în respectivul complex comercial, au fost ridicate peste 1500 de produse care purtau o marcă identică sau similară cu mărcile înregistrate şi protejate pe teritoriul ţării noastre și s-au înregistrat 25 de dosare penale pentru infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii