Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Randi nu a fost primit într-un club de fițe din Constanța

ro

10 Jul, 2011 17:33 1979 Marime text

Cântărețul Randi Tefas a avut parte de o surpriză neplăcută, sâmbătă seara, când a ieșit cu prietenii să se distreze într-un club din Constanța.

Aflat pe Litoral, artistul a mers împreună cu prietenii lui într-un club de fițe, însă, ajuns la intrarea în local, acesta nu a fost lăsat să intre în incintă. Motivul? Nu era îmbrăcat elegant. Nervos, Randi a mers să se distreze în alt local și când s-a întors acasă le-a povestit prietenilor pe pe Facebook ce i s-a întâmplat.

"Iar nu m-au lăsat să intru în Fratelli. Eram în maieu, nu eram destul de elegant! E vară fraților! E un pic frustrant, trebuie să recunosc, însă faptul că asta se întâmplă în România spune cam tot. Mi s-a reproșat de curând că nu știu imnul țării în care trăiesc. Nu mă simt patriot absolut deloc! Aparțin pământului nu granițelor, mai ales când granițele noastre îngrădesc niște principii atât de penibile", a scris aceasta pe site-ul de socializare.

www.libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Georgiana 11 Jul, 2011 13:31 Bai baiatule,am fost si eu in acest club,si sincer nu am vazut pe nimeni in “maio”.Toata lumea era asa de frumos imbracata,ceea ce este un lucru bun!Daca e vara ce?asta inseamna ca poti sa vii si in chiloti?respecta ce fac oamenii aceia,iar daca nu ti convine schimba statiunea,iti recomand Costinesti ...acolo poate te vei putea simti si vedeta!
  • joe 10 Jul, 2011 15:42 Erai si in papuci si slip? Sunteti la mare dar nu orice zona e zona de umblat in chiloti.