Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:52 26 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aspru criticat după tragedia de pe lacul Siutghiol Raed Arafat a pierdut procesul cu jurnalistul Liviu Alexa

ro

19 Dec, 2014 19:09 1644 Marime text
Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, aspru criticat după tragedia de pe laciul Siutghiol, în urma căreia un elicopter SMURD s-a prăbușit și patru oameni și-au pierdut viața, a pierdut procesul cu jurnalistul Liviu Alexa. 

Tribunalul Cluj a dat câştig de cauză jurnalistului clujean Liviu Alexa în dosarul deschis împotriva lui, în luna aprilie, de către actualul secretar de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, conform citynews.ro. Fondatorul SMURD s-a simţit lezat de unele anchete publicate în presă de Alexa şi a cerut instanţei despăgubiri de 100.000 de euro. 

Iată decizia Tribunalului Cluj:

„Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul RAED ARAFAT împotriva pârâţilor LIVIU DORU ALIN ALEXA şi publicaţia "ZIAR DE CLUJ", ca neîntemeiată împotriva pârâtului LIVIU DORU ALIN ALEXA şi ca fiind formulată împotriva unei părţi lipsită de capacitate procesuală pasivă în ceea ce priveşte publicaţia "ZIAR DE CLUJ". Obligă reclamantul să plătească pârâtului LIVIU DORU ALIN ALEXA suma de 1860 lei, cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Calea de atac se depune la Tribunalul Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din 19.12.2014“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii