Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, invitat la Radio Sky – „La licitaţii nu se mai prezintă nimeni, le e frică“

ro

20 May, 2014 13:58 2389 Marime text
Radu Mazăre, este invitat la Radio Sky. Acesta a declarat, referitor la întrebarea unui cetăţean despre proiectele de astupare a gropilor din municipiul Constanţa şi de amenajare a parcului de la Casa de Cultură, că motivul pentru care durează mai mult este acela că, la licitaţiile care se organizează pentru aceste proiecte, nu se mai prezintă firmele, deoarece „le este frică“.

“Licitaţia durează trei luni plus un termen în care aştepţi. Acest lucru dacă se prezintă cineva la liciţaţii, că acum le e frică să nu păţească precum evreul (n.r. Elan Schwartzenberg). Nu se mai prezintă. La cartierul Henri Coandă, etapa a II-a nu s-a prezentat nimeni, le e frică“, a susţinut primarul Constanţei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vox Dei 20 May, 2014 16:05 La klicitatii nu se prezinta "nimeni" pt ca topti stim ca firmele de casa vor castiga. Nu vedetui ca tot orasuil este prin de constructii ABC VAL ? Nu stiti ca toate proiecetele le face Kalinia ? Nu doriti sa acceptai faptul ca toate proiectele locale care implica apa si nu numai au fost castigate de fiul lui Carliog care la randul lui se da la subcontarctori pe care ii plateste cand isi aminteste ? Toaate parcurile sunt pline de emblema POMACOST ( POpaMAzareCOnstantinescuSTrutinsky)? Dece sa ne prezentam la licitatii ?
  • gixi 20 May, 2014 14:19 CA SA VEZI CIT DE CORECTE ERAU LICITATIILE LA PRIMARIA CONSTANTA!!!