Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:31 21 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, către elevii Şcolii Jean Bart „Sunt băiat deştept, dar ca să fii deştept, trebuie să înveţi“ (galerie foto)

ro

15 Sep, 2014 09:50 1842 Marime text
Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, participă, în aceste momente, la deschiderea noului an şcolar. Edilul-şef se află la Şcoala Jean Bart, însoţit - cum altfel?! - de viceprimarul Gabi Stan, dar şi de inspectorul şcolar general Răducu Popescu. Previzibil, Mazăre a făcut ceea ce numim "o baie de mulţime" printre elevii constănţeni.
Spre deosebire de anii trecuţi, îndemnul primarului către elevi a fost, anul acesta, acela de a învăţa: "Sunt băiat deştept, dar ca să fii deştept, trebuie să înveţi".
"Dacă nu înveţi, eşti cel mai fraier! Voi aşa vreţi să fiţi? Aşa că învăţaţi!", i-a sfătuit edilul-şef pe elevi. Totuşi, el nu le-a recomandată să fie "foarte tocilari".
În altă ordine de idei, Radu Mazăre a declarat pentru presă că îşi aminteşte de o colegă de bancă pe care a atins-o pe picior. "Ţineam mâna pe piciorul ei. M-a reclamat şi m-au trimis în ultima bancă", a povestit primarul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii