Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET Constanța dată în judecată de liderul de sindicat

ro

30 Jun, 2016 06:16 1828 Marime text
La Tribunalul Constanța- Secţia I civilă a fost înregistrat dosarul cu număr unic 4162/118/2016 din 27.06.2016 a vând ca materie litigii de muncă și obiect contestaţie decizie de sancţionare.
 
Reclamant este Petrică Mădulărescu, liderul sindicatului Energo Radet, iar pârât Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Constanța.
Reamintim că pe 26 mai anul acesta, în timpul unui protest în fața sediului regiei liderul de sindicat Petrică Mădulărescu declara că a fost retrogradat pentru 60 de zile din funcţia pe care o ocupa, cea de şef Sector Exploatare Nord.
Totodată și Liviu Popa, directorul general al regiei avea o explicație și declara că „liderul de sindicat Petrică Mădulărescu a rămas simplu inginer în cadrul regiei, deoarece nu s-a implicat în activitatea de conducere, ci a desfăşurat mai multe activităţi care ţin de sindicate“.
Acum dacă tot au pornit pe calea Tribunalului doar instanța va da dreptate uneia sau alteia din părți. Că nimeni altcineva nu va înțelege ce este cu adevărat acolo.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii