Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestele violente continuă în Statele Unite

ro

27 Nov, 2014 00:06 1367 Marime text
Peste 180 de persoane au fost arestate la Los Angeles în cursul unor manifestaţii care au avut loc în noaptea de marţi spre miercuri împotriva deciziei unui mare juriu de a nu-l pune sub acuzare pe poliţistul alb care a ucis un tânăr de culoare în august, la Ferguson.
 
Manifestaţia de la Los Angeles, la care au participat aproximativ 500 de persoane, a început cu un marş de mai mulţi kilometri, din sudul celui mai mare oraş al Californiei (vest) până la sediul poliţiei locale (LAPD), în cartierul Downtown, relatează Mediafax.
 
Miercuri, în cursul unei conferinţe de presă, şeful poliţiei din Los Angeles, Charlie Beck, a declarat că 183 de persoane au fost arestate în cursul nopţii, dintre care 167 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. O persoană a fost arestată pentru un delict mai grav, după ce a aruncat cu o sticlă cu apă în direcţia unui ofiţer, rănit uşor la nivelul capului.
 
Autorităţile prevăd noi manifestaţii pentru ziua de miercuri împotriva deciziei de luni seara a unui mare juriu din Missouri (centru) de a nu-l pune sub acuzare pe poliţistul Darren Wilson, care l-a împuşcat mortal pe Michael Brown, în vârstă de 18 ani, pe 9 august, la Ferguson.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii