Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:09 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest la Năvodari. Oamenii s-au luat la ceartă cu Poliţia Locală

ro

08 Jul, 2016 10:07 3259 Marime text
Scandal de proporţii, ieri, la Năvodari! Zeci de oameni au ieşit în stradă, revoltaţi că proprietarul unui fast-food îşi extinde afacerea ocupând spaţiul liber dintre blocuri. Oamenii au mers la primărie pentru a cere explicaţii, însă acolo s-au luat la ceartă cu poliţiştii locali, potrivit România TV.

Tot scandalul a pornit după ce, spun oamenii, patronul unei shaormerii a început să ridice o terasă în parcarea unde ei îşi lasă maşinile. Sătui şi de mirosul venit de la fast food şi de gălăgia din timpul nopţii, oamenii au făcut mai multe plângeri la Primărie.

 Potrivit România TV, nervoşi că nu s-a luat nicio măsură, locatarii s-au strâns în faţa primăriei să ceară explicaţii. Pentru a-i calma, poliţiştii locali au mers în control la fast food-ul cu pricina. Au găsit mai multe nereguli şi l-au amendat pe proprietar.
Proprietarul shaormeriei spune că primăria i-a dat autorizaţie pentru construcţia terasei. Locatarii sunt însă decişi să continue presiunile până când acesta va renunţa la planurile de extindere., informează România TV.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii