Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:49 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul magazinelor ENEL din judeţul Constanţa în perioada 30 noiembrie- 1 decembrie 2018

ro

28 Nov, 2018 14:07 679 Marime text
Constanța, 28 noiembrie, 2018 – Toate magazinele Enel din judeţele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița vor fi închise vineri 30 noiembrie și sâmbătă 1 decembrie, 2018, zile libere legale.    
 
În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:

De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.
 
Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play.

Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.
 
În plus, clienţii Enel Energie  care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.
 
In perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii